banner

Başbakanlık ve öğrenim kredisi bursu ne kadar?




2013-2014 Başbakanlık ve öğrenim kredisi bursu ne kadar? Burslarla ilgili en son haberler Eğitimtercihi.com'da...

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında öğrencilere aylık 280 TL burs verdi. Bu yıl bu rakamın en az 300 TL olması bekleniyor.

Başbakanlık ve öğrenim kredisi burs ücretleri geçtiğimiz eğitim ve öğretim yılında 280 TL olarak belirlenmişti. Bir önceki yıla göre 20 TL zam yapılan burs ücretlerinin bu yıl da en az 300 TL olması bekleniyor. Öğrencilere öğrenim gördükleri her yıl için 9 ay süreyle ödenen burs ücretleri Kasım 2013 tarihinde belli olacak. Burs ücretleri KYK’nın internet sitesinde ilan edilecek.

KYK kredi ücretleri ne kadar, başbakanlık bursu miktarı ne kadar? 2013 yılında öğrencilere verilecek öğrenim kredisi ve başbakanlık bursu miktarları şöyle;

2012-2013 eğitim öğretim yılında öğrenim kredisi ve burs için öğrencilere ayda 280 TL ödeme yapılacaktır. Geçtiğimiz yıl 260 TL olan bu miktar bu yıl 280 TL’ye yükseltilmiştir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.