banner

Bakan Kılıç'tan ‘öğrenim kredisi’ açıklaması




Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Gezi Parkı eylemlerine katılan üniversitelilerin burslarının kesileceği iddialarını içeren haberleri yalanladı. 

Kılıç, Twitter hesabından, Gezi Parkı odaklı eylemlere katılan öğrencilere öğrenim kredisi verilmeyeceğine ilişkin iddialar içeren haberlerle ilgili değerlendirme yaptı. 

"Gezi Parkı eylemlerine katılan üniversitelilerin burslarının kesileceği haberleri tamamen yalan ve hayal mahsulüdür" ifadesini kullanan Kılıç, habere dayanak olarak gösterilen yönetmeliğin 1997 yılında yayınlandığını kaydetti. Kılıç, "Yani yalancıların, Gezi Parkı'nın yerini bile bilmedikleri tarihte" yorumunda bulundu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.