banner

YURTKUR kayıtları başladı




YURTKUR kayıtları bugün başladı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (YURTKUR) bağlı yurtlarda kayıtlar 2-6 Eylül tarihleri arasında alınacak

YURTKUR'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, YURTKUR yurtlarında barınmaya asil listeden hak kazananların kayıtları 2-6 Eylül'de yapılacak.

Yedek sırası verilen öğrencilerden birinci yedek listeden yurtlara girmeye hak kazananların kesin kayıtları ise 9-13 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu listedekilerin kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından her pazartesi yeni yedek listeler ilan edilecek. Bu listelerdeki öğrencilere de 5'er günlük kayıt süresi verilecek.

Yurtlara kayıt sırasında öğrencilerden son 6 ay içinde çekilmiş 6 vesikalık fotoğraf ve öncelikle alınacak öğrencilerden öncelik durumlarını belirtir belge istenecek. Yüksek lisans, doktora, ön kayıt, özel yetenek, dikey/yatay geçiş sınavı ile ek kontenjandan yerleştirilecek öğrencilerin yurt başvuruları ise 9-22 Eylül'de kurumun internet sitesinden yapılacak. Artık yıl öğrencilerinin, yurt başvuruları ise 9-22 Eylül tarihlerinde yurt müdürlüklerince kabul edilecek.

Yurtlar 9 Eylül'de hizmete açılacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.