banner

2013 KYK yurt sonuçları açıklandı




2013-2014 eğitim-öğretim yılı KYK Yurt sonuçları açıklandı. Yurt sonuçları http://www.kyk.gov.tr internet adresinde erişime açıldı.

2013-2014 öğretim yılı yurt sonuçları için tıklayınız

Yüksek Öğrenim Kredi Ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü’nden (YURTKUR) yapılan açıklamada, yurtlara kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 10-13 Eylül 2013 tarihleri arasında yurt kayıtlarını yaptırmaları uyarısında bulunuldu.

YURTKUR’un resmi Twitter hesabından da şu açıklama yapıldı

YURTKUR'un resmi twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, "Gençler,bu hafta yurtlarımıza girme hakkı elde eden yedek öğrenci listesi bugun saat 12:00 da http://kyk.gov.tr adresimizde yayımlanacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.