banner

Burs ve öğrenim kredisi senet teslim süresi uzatıldı




Burs ve öğrenim kredisi almaya hak kazanan öğrencilerin senet teslim tarihi 29 Mart’a kadar uzatıldı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR), burs ve öğrenim kredisi almaya hak kazanan öğrencilerin senet teslim tarihini Mart ayının son iş günü olan 29 Mart mesai saati bitimine kadar uzattı.

YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak yazılı açıklamasında, öğrencilerin senetlerini noterde tanzim ve tasdik ettirdikten sonra kurumun bölge veya yurt müdürlüklerine teslim edebileceklerini bildirdi.

Bölge veya yurt müdürlüğü bulunmayan yerlerde ise ''Söğütözü Mah. 2176. Sok. No:25 Çankaya/Ankara'' adresindeki Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'ne öğrencilerin senetleri postayla gönderebileceklerini veya elden teslim edebileceklerini kaydeden Albayrak, ''Senetlerini teslim eden öğrencilerin ödemeleri, teslim ettikleri ayı takip eden bir sonraki ödeme döneminde, eski öğrencilerin ödemelerinin yapıldığı tarihten sonraki iş gününde, Ocak 2013 ayından geçerli olmak üzere T.C Ziraat Bankası'nın ilgili şubelerinden yapılacaktır'' bilgisini verdi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.