banner

Şampiyonaya otomobil iterek hazırlandı




Yıldız Kızlar Dünya Güreş Şampiyonası'na hazırlanan Hatice Ece Tekin, milli takım kampı öncesi uyguladığı programda, otomobil iterek kuvvetini arttırmaya çalıştı.

otomobil şampiyonaBosna Hersek'te 25-30 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Yıldız Kızlar Dünya Şampiyonası'na hazırlanan 17 yaşındaki Hatice Ece Tekin, milli takım kampı öncesi uyguladığı programda, otomobil iterek kuvvetini arttırmaya çalıştı.

Kepez Belediyespor'un açıklamasına göre milli sporcu, Turgut Özal Spor Salonu'ndaki antrenmanları sırasında farklı çalışmalar da yaptı. 

Yıldız güreşçi, Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Tesisleri'ndeki 12 günlük milli takım kampı öncesi antrenör Şerafettin Uysal gözetiminde, güç, kondisyon, çeviklik ve teknik çalışmalara ağırlık verdi.

Sabahları denizde kondisyon, akşamları ağırlık ve minderde teknik çalışan Hatice Ece, salon etrafında antrenörüne ait otomobili de iterek kuvvetini arttırmaya çalıştı.

Milli sporcunun Niğde'deki kampa katılmak için Antalya'dan ayrıldığı bildirildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.