banner

‘FATİH WORLD CUP 3’ BAŞLIYOR




16 Nisan Pazartesi günü başlayacak olan ‘Fatih World Cup 3’ futbol turnuvası için takımlar son hazırlıklarını yaptı. Fatih Üniversitesi’nin bünyesinde bulunan 16 farklı ülke takımının katılımı ile bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan ‘Fatih World Cup 3’ futbol şampiyonasının kura çekimi Melih Gümüşbıçak’ın katılımıyla gerçekleşti. Şampiyonanın açılış töreni 16 Nisan 2012, Pazartesi saat 13.00’da Üniversitenin Büyükçekmece Kampüsünde yapılacak.fatih world cup

Fatih World Cup 3’ün bu yıl yapılacak açılışına; eski futbolcu ve İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, NTV Spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yusuf Tekin, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, eski futbolcu Hakan Ünsal, Telegol Programı yapımcısı Serhat Ulueren, Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, spor yorumcusu Selçuk Yula, Fenerbahçe eski idari menajeri Volkan Ballı, Gaziantep Spor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, İBB Teknik Direktörü Arif Erdem ve turnuvada yer alan 16 ülke takımının büyükelçi ve konsolosları katılacak.

Ayrıca Alex De Souza’ya ‘En Değerli Yabancı Oyuncu’, Semih Kaya’ya ‘En İyi Çıkış Yapan Oyuncu’, Tolga Zengin’e ‘En Değerli Kaleci’, Rıdvan Dilmen’e ‘En İyi Spor Yorumcusu’, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan’a ‘En Değerli Oyuncu’, Şansal Büyüka’ya ise ‘En İyi Spor Programı(Maraton)’ ödülü verilecek.

Açılış töreninden hemen sonra geçen yılın şampiyonu Senegal ve ikincisi Türkiye gösteri maçı yapacak. Turnuva, 17 Nisan-8 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Fatih World Cup 3’ün şampiyonu ise 8 Mayıs 2012 Salı günü yapılacak final maçında belli olacak.

İlkinin 2008 yılında yapıldığı organizasyonda Milli Takımlar Eski Teknik Direktörü Fatih Terim’e Futbolun Profesörü unvanı verilmişti. 2010 yılında yapılan Fatih World Cup 2’de ise Türk Futbolunun efsane isimlerinden Hakan Şükür, Ertuğrul Sağlam ve Bülent Korkmaz gibi önemli futbolculara ‘Türk Futbolu Onur Ödülü’ verilmişti.

Program

Tarih      : 16 Nisan 2012, Pazartesi

Saat       : 12: 00 Kokteyl / 13:00 Tören

Yer         : Fatih Üniversitesi Büyükçekmece Kampüsü

•             Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,

•             Program Sunucusu Melih Gümüşbıçak’ın Şampiyona Tanıtımı

•             Üniversite Tanıtım Filminin Gösterimi,

•             Rektör Prof. Dr. Şerif Ali Tekalan’ın Açılış Konuşması,

•             Protokol Konuşmaları,

•             Fatih World Cup Tanıtım Filminin Gösterimi,

•             Takımların Şampiyona Hazırlık Görüntülerinin Gösterimi,

•             Müzik ve Işık Gösterisi Eşliğinde Ülke Takımların Sahneye Gelişi,

•             Fatih World Cup Marşının Çalınması,

•             Ödül Töreni

•             Toplu Hatıra Fotoğrafının Çekilmesi,

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.