banner

Erkekler Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası 3. Klasman müsabakaları




İlk karşılaşmada Türkiye, Yunanistan'ı 6-1 yendi 
 Erkekler Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası 3. Klasman müsabakaları Erzurum'da başlarken, Türkiye ilk maçında Yunanistan'ı 6-1 yendi.
Karşılaşmanın ilk periyotu 1-1 tamamlanırken, ikinci periyotta Türk Milli Takımı üstün bir performans sergileyerek 4-1 üstünlük kurdu. Karşılaşmanın üçüncü ve son periyotunda Türk Milli Takımı Serdar Semiz ve Alper Solak'ın kaydettiği 2 şık golle Yunanistan'ı 6-1 mağlup etmeyi başardı.
Karşılaşmayı izleyen Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Orhan Duman, ''Çok iyi başladık. Çocuklarımızın morali oldukça iyi. Müsabakaların sonunda birincilik elde ederek gruplardan çıkacağımıza inanıyorum. Çocukların gösterdiği performans da bunu ortaya koyuyor'' dedi.
Erkekler Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası 3. Klasman müsabakaları bugün yapılacak Lüksemburg-İrlanda ve Moğolistan-Kuzey Kore maçlarıyla devam edecek.
Türk Milli Takımı Yunanistan karşısında şu kadroyla mücadele etti:
Kaleciler: Fikri Atalı, Levent Özbaydoğan, Barış Uçele
Oyuncular: Emrah Özmen, Erdoğan Coşkun, Serdar Semiz, Alper Solak, Serkan Gümüş, Yusuf Halil, Gökalp Solak, Batın Kösemen, Bekir Akgül, Oktay Yavuzarslan, Doğu Bingol, Göktürk Taşdemir, Galip Hamarat, Cengiz Akyıldız, Burak Aktürk, Caner Baykan, Cafer Abaylı, Gürkan Çetinkaya.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.