banner

Geniş ekranlı iPhone 6 çıkıyor




4.8 inçlik geniş ekran iPhone 6 geliyor. iPhone 6'nın 600 dolar fiyatla gelmesi bekleniyor.

Geniş ekranlı iPhone 6 çıkıyorYeni iPhone 6'nın 4.8 inç ekranla gelmesi bekleniyor. iPhone'ların 4 inç üzerine çıkması uzun süredir bekleniyordu. iPhone 5'in 4 inç'le gelmesi kullanıcılarda hayal kırıklığı oluşturmuştu. Özellikle iPhone 5'in tam da büyük telefonların çıkışına denk gelmesi iPhone'lara olan ilgiyi biraz düşürmüştü.

iPhone 6 hakkında gelen söylentiler Jefferies & Co. Analistleri tarafından destekleniyor. Büyük ekranlı iPhone'un Retina ile gelmesi de ekrana güzellik katacak. Dahası iPhone 6'ya şimdiden bir fiyat biçilmiş durumda. iPhone 6'nın 600$ fiyatla gelmesi bekleniyor.

Apple satışlarının da iPhone 5S'le parlaması iPhone 6'nın gelişini geciktirebilir. Çünkü hem iPhone 5S hem de 5C'nin yeni iPhone'un satışlarından kötü etkilenmesi istenmeyen bir durum olur.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.