banner

Instagram’da büyük yenilik




Akıllı telefonlardaki en popüler uygulamalardan olan Instagram’da büyük yenilik. En son güncellemeyle birlikte Instagram’da artık mesaj ve fotoğraf gönderilebilecek.

Instagram'a gelen dev güncellemeyle birlikte artık kullanıcılar mesaj ve fotoğrafı birbirlerine gönderebilecek.

Instagram bugün itibariyle güncellendi. iOS ve Android platformu için gelen güncellemede milyonlarca kullanıcının beklediği özellik nihayet kullanıma sunuldu. Artık Instagram'da çektiğiniz fotoğrafları veya galerinizdeki fotoğrafları doğrudan Instagram'daki arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

150 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Instagram'ın bu özelliğinin Whatsapp'a kullanıcı kaybettirip kaybettirmeyeceğini zaman gösterecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.