banner

Akıllı akademi ile meslek sahibi olabilirsiniz




İnternet üzerinden öğrencilere ve kendini geliştirmek isteyen herkese fırsatlar sunan bir platform olduklarını söyleyen Akıllı Eğitim Franchise ve Uzaktan Eğitim Koordinatörü Serkan Uğur, “Akıllı Akademi olarak öğrencilerimizin mesleklerini yapabilecek düzeye gelmelerini sağlamak en çok önem verdiğimiz konuların başında geliyor.” dedi.

Akıllı Eğitim Franchise ve Uzaktan Eğitim Koordinatörü Serkan Uğur, Akıllı Okullar çatısı altında faaliyet gösteren yeni bir marka olmasına rağmen eğitim sektöründe 15 yıllık bir geçmişe ve birikime sahip olan Akıllı Akademi’nin mevcut eğitim portföyü geliştirmenin yanı sıra örgün öğretimi tamamlayıcı bir işlevi olduğunu belirterek eğitimleri hakkında şu bilgileri verdi: “Profesyonel iş eğitimleri, bilişim, sigortacılık, hobi eğitimleri gibi çeşitli başlıklarda eğitimler sunmaktayız. Günümüz ihtiyaçlarına göre dizayn edilen programlar iş hayatı öncesi güzel bir hazırlık fırsatı sunmaktadır. Buna ilaveten 2. sınıftan 12. sınıfa kadar ders destek ve sınava hazırlık içeriklerini farklı platformlarda farklı eğitim portalları da sunmaktayız. Evde Okul Online Ders Destek Sistemi kullanıcı sayısı 500 bin'i geçmiştir. Ayrıca Etkileşimli Tablet PC uygulaması ile uzaktan etkileşim özellikleri ile etkin eğitim devam etmektedir.”

Eğitimlerinde kaliteye önem verdiklerini dile getiren Serkan Uğur, bu konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: “Meslek dersleri için öğretmenlerimiz kendi branşında özel sektör tecrübesine sahip ve daha önce öğretmenlik yapmışlardır. Sektörün en büyük firmalarından e-nocta ile anlaşma yaptık. Yakında açıklayacağımız uluslar arası yeni anlaşmalarımızın sektörde ses getireceğini düşünüyoruz. Ayrıca kendi bünyemizde uzaktan eğitim stüdyoları kurduk ve sayısını artırmayı planlıyoruz. Senkron ve a-Senkron eğitim içeriklerinin sunumunun yanı sıra bilhassa Mesleki Teknik Eğitim konusunda ilgili STK ve kurumlarla (Sendikalar, Çalışma Bakanlığı, OSB Yönetimi, Uluslararası Kuruluşlar) işbirliği yapılarak profesyonel içerik oluşturulması yönünde yatırım ve süreçlerimiz devam etmektedir.”  

MESLEK ELEMANLARI YETİŞTİRİYORUZ

Örgün eğitim kapsamında Meslek ve Teknik okullarımızdaki mevcut öğrencilerimizin yanı sıra Hayat Boyu Öğrenme Modeli kapsamında bilhassa sanayide çalışanlar başta olmak üzere örgün eğitim hakkını kaybeden veya açık lisede okuyan öğrenci kitlesi için MEB onaylı sertifikasyon ve diplomalı ortaöğretim programı uygulanması yolunda altyapı ve hazırlık çalışmalarımız devam etmektedir.

Bu bağlamda Ülkemizin öncelikli ihtiyaçlarından olan kurum ve kuruluşlara profesyonel hizmet götürebilecek meslek elemanlarının yetiştirilmesi amacıyla;

-              Tüm Lise hayatı süresince Ücretsiz Eğitim Olanağı,

-              Mesleki Yeterlilikte Uluslararası Geçerli EuroPass Belgesi,

-              2 dilde (Bilungual) Uluslararası Geçerli Eğitim Sistemi,

-              Avrupa Dil Pasaportu ve Öğrenci Portfolyosu,

-              TESOL Sertifikalı Uzman Eğitim Kadrosu,

-              Kişiye özel Meslek ve Kariyer Danışmanlığı (Kariyer Firmaları ile İşbirliği yapılarak),

-              OSB İstihdam Birimleri ve STK’larla ortak istihdam avantajları

-              Mesleki Eğitime ek olarak özel alanlarda Üniversite Hazırlık Kursları,

-              Sertifikalı Hafıza ve Karakter Eğitimleri,

-              Kişiye Özel Proje Bazlı Eğitim,

-              Akıllı Sınıflarda TABLET PC ile Mesleki Eğitim,

-              Büyük Firmalarda Staj ve Uygulamalı Eğitim Olanağı,

-              “Akıllı Kart Uygulaması” ile öğrenci harcamaları kontrolünüzde,

-              “Günlük Öğrenci e-karnesi” SMS/E-posta yoluyla Cep Telefonunuzda,

-              Evde Okul Online Ders Destek Sistemi ve e-Etüt Sistemi ile 7/24 Eğitim,

gibi eğitim hizmetlerini Organize Sanayi Bölgesi ve sektörlerle işbirliği yaparak sanayi çalışanlarına kayıt önceliği ve ekstra avantaj sağlamak kaydıyla bir Eğitim Projesi uygulanmaktadır.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.