banner

Twitter’a beklenen o özellik geldi




Twitter’da yenliklerin ardı arkası kesilmiyor. Twitter'da video ve fotoğraf paylaşımına ek olarak artık hareketli GIF görüntüleri de paylaşılabilecek.

Twitter 'ün dün gece geç saatlerde Twitter Support kanalı aracılığıyla duyurduğu yeni özelliği, kullanıcıların hareketli GIF dosyalarını paylaşmasını olanaklı kılıyor. iOS, Android ve web üzerinden atılabilecek GIF'leri tweet'lere ekleyebilen Twitter, böylece video ve fotoğraf paylaşımına ek olarak internet aleminde hızla yaygınlaşan GIF formatına da uzak kalmamış oldu.

Ancak GIF dosyalarının boyutları görüntü kalitesine göre değiştiğinden kapasitesi yüklü dosyaların yüklenmesi pek mümkün değil. GIF dosyasının boyutu arttıkça tweet'e eklenme süresi de uzayacağından paylaşacağınız dosyasının kapladığı alana mutlaka dikkat etmelisiniz.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.