banner

Oturduğu yerden milyonlarca dolar kazanıyor




Yerinizden kalkmadan binlerce dolar kazanmaya ne dersiniz? YouTube üzerinden en çok gelir eden isim olan İsveçli Felix Kjellberg, yüklediği videolar sayesinde yılda 4 milyon dolar kazanıyor.

Hürriyet.com.tr’nin haberine göre, YouTube üzerinde Pewdiepie takma adıyla videolar yayınlayan ve kanalına kısa sürede 28 milyona yakın üye kazandırmayı başaran Kjellberg, bu özelliği ile YouTube'un en çok izlenen ve yine bu platform üzerinden en çok gelir elde eden kullanıcı konumunda.

Sadece geçen yılın temmuz ayından bu yana üye sayısını üç kat artırmayı başaran Kjellberg, sayfasını 2009 yılında ilk kez kullanıcılarıyla buluşturmuştu.

Oyun videoları yüklüyor, parayı 'götürüyor'

YouTube'taki kanalına oynadığı oyunların görüntülerini koyan ve oyunların oynanışıyla ilgili içeriklere sıkça yer veren Kjellberg, bazı oyun yapımcılarının kendi platformundan cesaret aldığını ve oyunseverlerin bu oyunları izlemesi için yeni oyunlar yaratmaya çalıştığına dikkat çekti.

Kjellberg'in bugüne dek yüklediği en popüler videosu ise A Funny Montage ismini taşıyor ve yüklendiği günden bu yana 51 milyon kez izlendi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.