banner

Windows 7'de yolun sonuna gelindi




Yazılım devi Microsoft, Windows 7 için kararını verdi. Microsoft, 2014'ün ikinci yarısında ve 2015'in ilk iki haftasında, destek vermeyi keseceği ürünleri hakkında bir duyuru yaptı. İlk sırada yer alan ürün ise Windows 7 oldu

Microsoft, 2014'ün ikinci yarısında ve 2015'in ilk iki haftasında, destek vermeyi keseceği ürünleri hakkında bir duyuru yaptı. Listenin başında ise Windows 7 işletim sistemi geliyor. Böylece, 2014'te Windows XP'nin fişini çeken Microsoft, şimdi de Windows 7'yi hedefine almış durumda.

Windows 7'ye desteğin son bulacağı tarih ise 15 Ocak 2015. Ancak, Windows 7 ile çalışmaya devam etmek isteyen kurumsal müşteriler ekstra ücret ödeyerek, genişletilmiş destek programından 2020 yılına kadar yararlanabilecekler. Bu destek, açıkların kapanması için yayınlanan yamalar ve güvenlik güncellemelerini kapsayacak.

Ölüm listesinde adı geçen diğer ürünler ise,  Windows Server 2008, Windows Phone 7.8, Windows Storage Server 2008, Exchange Server 2010 ve Dynamics oldu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.