banner

Apple, Türkiye’de ikinci mağazasını açıyor




Teknoloji devi Apple, Zorlu Center’da açtığı ilk mağazasının ardından ikinci şubesini de İstanbul Acıbadem’deki Akasya Alışveriş Merkezi’ne açıyor.

Ticaret Sicili Gazetesi’ne resmi açıklama yapan Apple, böylece Türkiye’deki ikinci mağazasını açacak. Apple Türkiye yetkilileri bu alışveriş merkezine açılacak olan mağaza hakkında hiçbir bilgi paylaşmıyor. AVM’deyse Apple mağazası için çalışmaların gelecek aylarda başlaması bekleniyor. Şirket, geçen nisan ayında İstanbul Zorlu Center’da ilk şubesinin açılışında yoğun ilgiyle karşılaşmıştı. Akasya AVM ise İstanbul Anadolu Yakası’nın en büyük alışveriş merkezi olarak gösteriliyor. Geçen mart ayında açılan Akasya AVM’denin günlük ortalama ziyaretçi sayısı ise 60 bin ile 70 bin kişi arasında bulunuyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.