banner

Ne zaman öleceğinizi söyleyen uygulama




Ne zaman öleceğinizi bilmek ister misiniz? Aslında pek çok insan bunu merak eder ama bilmek de istemez? Apple Store’daki “Deadline” adlı uygulama size ölüm tarihinizi söylüyor

Son zamanlarda popülerleşen sağlıkla ilgili uygulamalar sizi daha sağlıklı yapmaya çalışıyor. iOS platformunda yeni çıkan Deadline uygulaması ise bu uygulamaların aksine size ne kadar ömrünüz kaldığını söylüyor.

Ölüm tarihinizi söyleyen uygulama!

Bunun için kısa bir test yapan uygulama, iOS 8'le gelen "Healthkit"i de kullanarak öleceğiniz günü tahmin ediyor.

Uygulama bununla da kalmıyor, ayrıca ölüm tarihiniz için bir de geriye sayım yapıyor. Uygulamanın widget ekranında bu geriye sayımı sürekli olarak görmeniz mümkün.

Uygulama iOS platformları için 0,99 dolardan satılıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.