banner

İş yerinde Facebook kullananlar artık...




Sosyal medya devi Facebook, LinkedIn'e rakip olacak yeni servisi Facebook at Work'ü duyurdu.

Dünyanın en büyük sosyal medya ağı Facebook, tartışmasız bireysel kullanıcıların bir numaralı tercihi... Dünyada pek çok ülkede bir numara olan sitenin ise bugünlerde üzerine yoğunlaştığı bambaşka bir alan var: İş dünyası!

LinkedIn'le birlikte kullanıcılar tamamen kariyeri üzerine hesap açıp paylaşımlarda bulunurken, Facebook ise buna daha fazla kayıtsız kalmamak adına LinkedIn'e rakip olacak yeni servisi Facebook at Work'ü duyurdu.

Ayrı bir site olması beklenen Facebook at Work ile kullanıcılar kişisel hesaplarından ayrı olarak tamamen iş dünyasına odaklı hesaplar açıp bunu paylaşabilecek. Böylece kullanıcılar aynı işi yapan diğer insanlarla daha kolay etkileşimde kalabilecek ve kişisel hayatını sergilediği hesabı göz önünde olmayacak.

Facebook'un iş dünyasına özel hazırladığı sitenin ne zaman servis edileceği ise şimdilik bilinmiyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.