banner

Google ana sayfasında olimpiyat oyunları keyfi




2012 Londra Olimpiyatları için sürpriz üstüne sürpriz yapan Google, artık olimpiyat oyunlarını tamamen kendi ana sayfasına taşıdı.

Google ana sayfasında olimpiyat oyunları keyfiLondra 2012 Olimpiyatları açılışından bu yana toplam 13 özel Doodle yapan Google, dün ilk kez interaktif oyun logosu kullanmıştı.Google'nin bu oyun logosu çok tutunca bugün de ikinci interaktif oyun doodle'ı geldi.

Google'nin oyunun kuralları Google'nin ana sayfasına koyduğu oyunun kuralları son derece basit. Oyuna başlayan herkesin 24 saniye süresi var. Bu süre içerisinde sepetin içerisindeki topları alıp potadan geçirmeniz gerekiyor. Bunun için klavyenizin Space yani boşluk tuşu ile sağ ve sol oklardan yararlanıyorsunuz.

İlk yapmanız gereken mavi play işaretine mouse ile tıklamanız.Ardından oyun başlıyor.

Duracağınız yeri tam olarak ayarladıktan sonra farenin sol tuşuna basılı tutarak pozisyon alabiliyorsunuz.Ardından da sağ tuşu ile topu potaya atıyorsunuz.Yeni toplar arkanızdan otomatik olarak geliyor.

Bu işlemi mouseden yapabildiğiniz gibi klavyeden de yapabilirsiniz.Klavyenizin boşluk tuşu topu potaya fırlatmanızı sağlıyor.

24 saniye içerisinde attığınız basketler sayı olarak hanenize yazılıyor. Bu süre içerisinde mümkün olduğunca çok topu potadan atmak zorundasınız.

(sabah)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.