banner

Öğrencilere elektronik kalem dönemi başlıyor




Proje kapsamında Şubat ayında okullara dağıtılacak 49 bin tablet bilgisayarla birlikte elektronik kalem verilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı, FATİH Projesi kapsamında Şubat'ta dağıtmayı planladığı 49 bin tablet bilgisayarda yeni bir uygulamayı hayata geçirecek.

Tablet bilgisayarlarla öğretmenlere klavye, öğrencilere elektronik kalem verilecek. Öğrenciler böylece tabletlerinin üzerinde kalemle de işlem yapabilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Birol Ekici de ''Geçen eğitim öğretim yılı FATİH Projesi açısından çok başarılı geçti. 17 ilde 52 okulda pilot uygulamayı başlattık. Yaklaşık 13 bin 800 öğrenciye tablet, 52 okula 200 akıllı tahta yerleştirdik'' diye konuştu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.