banner

Sonunda Google’da nasibini aldı!




Google’a, Anonymous tarafından yapılan siber saldırıda Google’ın Gmail başta olmak üzere, Chrome, Google Play Store ve Web Mağazası gibi uygulamaları dün akşam 19’dan itibaren kullanılamaz hale geldi

anonymousGoogle'ın Gmail başta olmak üzere pek çok hizmetinin akşam saat 19 civarında global olarak çökmesinin arkasından Anonymous çıktı. Anonymous, Twitter'dan saldırıyı üstlendi.

Saat 19:00 civarında Gmail başta olmak üzere anlık olarak Google Play Store, Chrome ve Chrome Web Mağazası gibi Google hizmetleri kullanılamaz hale geldi.

Saldırının nedeni

Saldırının nedeninin ise Google’ın vergi borcundan kaynaklandığı iddia ediliyor. Milyar Dolar civarındaki bir vergi dilimini ödememek için 10 Milyar Dolar'ı Bermuda'da tutan Google'a yapılan saldırı sonrası Anonymous, hadi Google bunu da Bermuda'da beklet diye Tweet attı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.