banner

‘Angry Birds’ film oluyor




İlk olarak 2009’da Apple’ın akıllı telefonlarında piyasaya sürülen ve milyonlarca kullanıcı tarafından oynanan Angry Birds oyunu beyaz perdeye aktarılacak?

Tüm dünyada binlerce kişinin oynadığı Angry Birds oyunu beyaz perdeye aktarılacak. Film, 2016'da gösterime girecek.

Akıllı telefon uygulaması olarak 2009'da piyasa sürülen oyunun yapımcısı Rovio şirketi, 3 boyutlu animasyon filmi için, daha önce "Iron Man (Demir Adam)", "Despicable Me (Çılgın Hırsız)" ve "Ice Age (Buz Devri)" filmlerinin yapımcılığını üstlenen John Cohen ile anlaştıklarını duyurdu.

Piyasa sürüldüğünden bu yana Angry Birds oyunu oynadığını belirten Cohen, oyunun beyaz perdeye aktarılmasına katkıda bulunacağı için çok mutlu olduğunu kaydetti.

Üç yıl önce piyasaya sürüldükten sonra bir milyardan fazla kez yüklenen Angry Birds'in yan ürünleri de satış rekorları kırıyor.

En son piyasa sürülen "Angry Birds Star Wars"da, orijinal Star Wars'a paralel olarak kuşlar asiler, domuzlar ise imparatorluk olarak canlandırılıyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.