banner

ODTÜ, sözleşmeli personel alacak




Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), ODTÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’nda görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel alınacak.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), ODTÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’nda görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel pozisyonunda Programcı alınacağını duyurdu. Duyuruya göre, başvuru yapacak adayların ODTÜ internet sitesinde bulunan iş başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra KPSS ve YDS belgesi ile beraber başvurularını en geç 10/10/2014 tarihi mesai saati bitimine kadar ODTÜ Rektörlük Binası Personel Dairesi Başkanlığı idari Özlük ve Eğitim Müdürlüğü / ANKARA adresine şahsen yapmaları gerektiği bildirildi.

Genel Şartlar:

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

b) 2014 KPSS (B| grubu sınavına girmiş olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak,

c) Yabancı Dil Bilgisi; En az D düzeyinde YDS veya dengi düzeyde İngilizce bilgisi gerekmektedir.

d) İstihdam edilecek pozisyonlar için; Lisans düzeyinde eğitim veren Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi, Bilgisayar ve Eğitim Teknolojileri Eğitimi, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Öğretmenliği, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinin birinden mezun olmak.

Özel Şartlar:

Bilgi Teknoloji kullanımı, PC ve çevre donanımı, Linux işletim sistemleri, Windows işletim sistemleri, Microsoft Access, Microsoft Excel, Adobe Dreamvveaver, PHP ve/veya JAVA ile Programlama, MYSOİ ve MSSÖL veri tabanı yönetimi hakkında bilgi sahibi olmak levitra generico india.

Detaylı bilgi için tıklayınız

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.