banner

Natura Okul Kıyafetleri kurumun kimliğini yansıtıyor




 

Okul kıyafetleri alanında faaliyet gösteren Natura, tasarımlarında çalıştığı kurumlarda kurum yetkilileri, öğretmen ve öğrencileri ile bir bütünsellik içinde çalışıyor. Natura, tasarımları yaparken çalıştığı tüm kurumların kurum kimliklerine, eğitimde vermek istedikleri mesajlarına ve güncel olanı uygulamaya özen gösteriyor.

Okul kıyafetleri alanında faaliyet gösteren Natura, tasarımlarında çalıştığı kurumlarda kurum yetkilileri, öğretmen ve öğrencileri ile bir bütünsellik içinde çalışıyor. Kendileri için en önemli konunun, tasarımların okul yönetiminin ve öğrenci meclisleri tarafından beğenilmesi olan Natura, tasarımları yaparken çalıştığı tüm kurumların kurum kimliklerine, eğitimde vermek istedikleri mesajlarına ve güncel olanı uygulamaya özen gösteriyor.

Çalıştığı kurumlara hizmet anlamında her alanda yardımcı olmayı ve bu sektörde yer alan diğer firmalardan kendilerini farklı kılmayı, seçen değil, seçilen olmayı hedefleyen Natura, her kuruma özgü tasarımlar yapıyor. Natura, çalıştığı kurumlara, ürünün daha sipariş haline gelmemiş halinden, veliye buluşacağı ana ve sonrasında velinin tüm dönüşlerine kadar olan süreçte hizmet veriyor.

3 FARKLI HİZMET SEÇENEĞİ SUNUYOR

Bu bağlamda hizmet olarak kurumlara üç farklı hizmet seçeneği sunuyor.

Birinci olarak genelde daha küçük çaplı okulların tercih ettiği, istedikleri ürünleri üretip kendilerine gönderim sağlıyorlar. Daha sonrasında da tüm ürün öneri, talep ve şikayetleri ile ilgili birimler ile kendilerine hizmet vermeye devam ediyorlar.

İkinci olarak kurumların talep ettiği ürünlerin üretim ve gönderimi yapılırken bunun yanı sıra kendilerine danışmanlık hizmeti veriyor. Bu danışmanlık hizmeti, ilk siparişin oluşturulmasından, veliye sunumu yapacak personellerin eğitilmesinden stoklama ve raporlamaya kadar birçok alanı kapsıyor.

Üçüncü olarak da çalıştıkları kurumların iş yükünü tamamen onlardan alıyor. Ancak kurumların onayı doğrultusunda kendi bünyelerinde yapıyorlar. Bu hizmet, ürünün üretilmesi, satışın yapılacağı mağazanın kurulması, çalışacak personelin eğitimleri verilmesi gibi birçok alanda devam ediyor. Satışları kurum velilerinin yıl içinde de ihtiyaçlarını karşılayacaklarını düşünerek okul sezonu boyunca mağazaları hizmete açık tutuyorlar.

NATURA’NIN ÇALIŞTIĞI KURUMLAR

Türkiye’nin birçok kurumuna, büyük küçük kurum ayırt etmeksizin hizmet sunan Natura, yaptıkları ürün kalitesi ile sadece özel okullara hizmet veriyor. Natura’nın hizmet verdiği özel okullardan birkaçı şöyle;

Doğa Koleji

Özel Sanko Okulları

Mektebim Okulları

Avrupa Koleji

Kültür Okulları

Kent State

Gaziantep Kolej Vakfı

Atlas Eğitim Kurumları

Tekden Koleji

Başarı Koleji

Fakülte Eğitim Kurumları

Benek Koleji

Ada Koleji

Pınar Koleji

Lokman Hekim ASML

Bursa Çocuk Üniversitesi

İlgi Okulları

Yüksekçıta Okulları

Era Teknik Liseleri

Anamur Koleji

Atabek Kolejleri

Özel Bursa Okulları

Sevinç Koleji

Fen Bilimleri Merkezi Koleji

Dostlar Eğitim Kurumları

Muradiye Öğretim Kurumları

Metropol Koleji

İsabet Okulları

Yeni Yüzyıl Üniversitesi

Düzce Kültür Koleji

Olcay Koleji

Ekol Koleji

Yükseliş Koleji

Üniversiteliler Koleji

Vega Okulları

Işın Yaman Koleji

Özel Fatoş İlkokulu

Edu İstanbul Kolejleri

Özel Ayvalık Lisesi

Aden Koleji

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.