banner

Okulların başarılı çözüm ortağı Okul Trendi




Okul Trendi markasıyla sektöre yeni bir soluk getiren Matrak Tekstil, 2005 yılından bu yana uluslararası lisanslara sahip birçok markanın tasarım, üretim, satış ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştiriyor. Şirketin İş Geliştirme Müdürü M. Bora Durmuşoğlu, “Bu tecrübemizle hayata geçirdiğimiz Okul Trendi'nin hem gençlerimize, hem velilerimize, hem de okullarımıza başarılı bir çözüm ortağı olabileceğimize inanıyoruz” dedi.

okul trendiMatrak Tekstil, 2005 yılından bu yana uluslararası lisanslara sahip birçok markanın tasarım, üretim, satış ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştiriyor. Bu tecrübelerini okul kıyafetlerine de başarıyla yansıtan Matrak Tekstil, Okul Trendi markasıyla sektöre yeni bir soluk getirdi. Şirketin İş Geliştirme Müdürü M. Bora Durmuşoğlu, ana kriterlerinin rahat, kaliteli, cıvıl cıvıl ama okullara kurumsal kimliğini hissettirecek yepyeni koleksiyonlar ortaya koymak olduğunu söyledi.

Türkiye genelinde üretim ve satış haklarının sahibi olduğu South Park, SpongeBob, Teenage Mutant Ninja Turtles, Dora The Explorer ve Domo gibi dünyaca ünlü karakterlerin lisanslı ürünlerinin yanında okullar, şirketler, kampanyalar, kutlamalar ve özel günler için de alternatif tasarımlar ürettiklerini söyleyen M.Bora Durmuşoğlu, “Türkiye’nin birçok yerine toptan satışlar gerçekleştirirken, çeşitli AVM'lerde yer alan mağazalarımızda perakende satış yapıyoruz. Bununla birlikte Markafoni, Morhipo, Trendyol gibi onlarca alışveriş sitesinde ürünlerimizi binlerce müşteriye ulaştırıyoruz. Bu tecrübemizle hayata geçirdiğimiz Okul Trendi'nin hem gençlerimize, hem velilerimize, hem de okullarımıza başarılı bir çözüm ortağı olabileceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

TASARIM BİZİM İÇİN OLMAZSA OLMAZ

M.Bora Durmuşoğlu, giyim tarzının, okulda ve eğitimde motivasyon için ne kadar önemli bir araç olabileceğini gayet iyi bildiklerini belirtti. Ana kriterlerinin rahat, kaliteli, cıvıl cıvıl ama okulların kurumsal kimliğini hissettirecek yepyeni koleksiyonlar ortaya koymak olduğunu dile getiren Durmuşoğlu, şöyle devam etti: “Gençlerin dilinden anlayan bir tasarım ekibimiz var ve bu ekip, gerek yurtiçinde, gerekse yurtdışında sektörün önde gelen firmalarıyla işbirliği içerisinde çalışıyor. Hedefimiz, öğrencilerin okul dışında dahi giymek isteyeceği koleksiyonlar oluşturmak; bunun için de farklı tasarımlar sunmamız şart. Diğer bir deyişle, tasarım bizim için “olmazsa olmaz.”

Kendilerini diğer firmalardan ayıran fark ve özelliklere de değinen M.Bora Durmuşoğlu, okullar tarafından tercih edilme nedenlerini şöyle anlattı:

“Tecrübe, bilgi birikimi, profesyonellik, kalite yönetimi ve müşteri memnuniyetinden taviz vermeyen şirketimizin, okullar için de vazgeçilmez ürünler ortaya koyacağından şüphemiz yok. Türkiye genelinde üretim ve satış haklarının sahibi olduğumuz dünyaca ünlü karakterlerin çalışma disiplini bize ekstra bir değer katıyor; böylece kalite ve tasarım bizim için kati unsurlar haline geliyor.

Ürünlerimizi diğerlerinden ayıran en önemli özellik az önce de bahsettiğim gibi kalite ve tasarım ikilisi; şirketimiz en büyük yatırımı tasarım ve üretime yapıyor, ekibimizi, teknik alt yapımızı, organizasyonumuzu buna göre ayarlıyoruz. Böylece daima öne çıkaracağımıza ve bizimle çalışanları da mutlu edeceğimize eminiz. Rekabette geri kalmamak için gayret eden kurumlar bizi her zaman daha fazla heyecanlandırıyor, çünkü biz de işbirliği yaptığımız okulları rakiplerinin önüne geçirmek için mücadeleye dahil oluyoruz.”

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİNE SAHİP

Okullar için t-shirt ve sweatshirt çeşitleri başta olmak üzere eşofman altı, şort, etek, pantolon, yelek, mont, çanta, cüzdan, atkı, kupa bardak ve anahtarlık gibi ürünlerle adeta okula özel bir moda koleksiyonu oluşturuyor. Büyük spor kulüplerine ait bir taraftar mağazasında bulabileceğiniz tüm ürünleri, okullar için tasarlayıp, üretebiliyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.