banner

Natura başarıya süreci iyi yöneterek ulaşıyor




Natura’nın sektöründe yepyeni bir yol çizerek, Türkiye’nin önde gelen okullarını giydiren ve aynı zamanda okulların tekstil alanında en büyük destekçisi olan bir marka olarak öne çıktığını belirten Natura Pazarlama ve Satış Yöneticisi İdris Müslüm, bu başarısının altında yatan temel nedenin, tasarım, üretim, sunum ve satış sürecindeki farklılıklardan kaynaklandığını söylüyor.

Öğrenci mutluluğunu ilke edinerek, onların rahatlığını, sağlığını ve severek giyecekleri kıyafetleri tasarladıklarını belirten Natura Pazarlama ve Satış Yöneticisi İdris Müslüm, Natura’nın sektöründe yepyeni bir yol çizerek, Türkiye’nin önde gelen okullarını giydiren ve aynı zamanda okulların tekstil alanında en büyük destekçisi olan bir marka olarak öne çıktığını söyledi.

Natura olarak, müşteri memnuniyetini, sürekli gelişmeyi, kaliteyi, ekip çalışmasını, sosyal sorumluluğu, profesyonel yönetim anlayışını, teknolojik gelişmelere uygunluğu ve paylaşımı esas alan bir anlayışla sektöründe lider bir kuruluş olmayı kendilerine vizyon edindiklerini belirten Natura Pazarlama ve Satış Yöneticisi İdris Müslüm, Natura’nın başarısının altında yatan temel nedenin, tasarım, üretim, sunum ve satış sürecindeki farklılıklardan kaynaklandığını söylüyor.

Öğrencilerin severek giyeceği modeller

Stilistler tarafından çizilen farklı modellerle okullara özel kıyafet üreterek her okula ayrıcalıklı olduğu izlenimi verdiklerine dikkat çeken Müslüm, “Okul dışında da öğrencilerin severek giyinecekleri şekilde tasarlanmış estetik, rahat, kaliteli, insan sağlığına ve modaya uygun ürünleri tasarlayıp öğrenciler ile buluşturuyoruz. Aynı zamanda okulların kurumsal kimliğini koruyup, kuruma yepyeni bir vizyon kazandırıyoruz” diye konuşuyor.

“Natura olarak, okul üniformalarının sadece renk ayırımlarıyla belirlenmemesi, kumaş niteliklerinin de göz önünde bulundurulmasının gerektiğini düşünüyoruz” diyen Müslüm sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu nedenle öğrencilerin hastalıklardan korunması için teri çeken pamuk ağırlıklı giysilerin tercih edilmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Polyester, naylon, akrilik gibi ipliklerle dokunmuş kumaşların, teri iyi çekmediği için gribal enfeksiyonlara zemin hazırlayacağını kıyafet seçiminde öğrencileri, kış mevsiminde üşütmeyecek, terlediklerinde terlerini çekebilecek nitelikteki kumaşlardan üretilmiş olanların tercih edilmesi gerektiğini düşünüyoruz.”

Veli ve idarecilerden Natura’ya teşekkür

Öğrencilere sağlıklı bir gelecek için katkıda bulunmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Müslüm, bu çabalarını gören veli ve okul idarecilerinden ciddi manada teşekkürler alması, ürünlerin sağlıklı olması konusunda şunları söyledi: “Ürünlerimizde kullanılan kumaş, baskı, nakış ve aksesuarlara ait OECO-TEX belgeleri mevcut olup ve kanserojen madde içermeyen azottan arındırılmış, organik boyayla boyanmış, nefes alabilen tamamen vücut sağlığına uygun belgeli giysilerdir.”

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.