banner

İlahiyat fakülteleri istişare toplantısı yapıldı




YÖK Yürütme Kurulu üyesi İbrahim Hatiboğlu, ilahiyat fakülteleri toplantısına katılarak, çalışmanın kurumlar ile toplumun kaynaşması amacıyla yapıldığını söyledi.

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Hatiboğlu, İlahiyat Fakülteleri 3. İstişare Toplantısına ilişkin, "Bu toplantılar ilahiyat fakültelerimiz ile Anadolu insanının yeniden buluşması, yeniden kaynaşması, dini ve sosyal konularda ilahiyat fakültesinin birikiminden istifade edilmesini sağlamak amacıyla başlatılmıştır" dedi.

Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde düzenlenen İlahiyat Fakülteleri 3. İstişare Toplantısına katılan Hatiboğlu, ilahiyat fakültesi mensuplarının insanlara örnek davranışlar içerisinde olması gerektiğini söyledi.

İlahiyat fakültelerinin toplumun tüm kesimiyle kaynaşmasını amaçladıklarını ifade eden Hatiboğlu, şöyle devam etti:

"Bu toplantılar ilahiyat fakültelerimiz ile Anadolu insanının yeniden buluşması, yeniden kaynaşması, dini ve sosyal konularda ilahiyat fakültesinin birikiminden istifade edilmesini sağlamak amacıyla başlatılmıştır. Toplumun her kesiminin herkesle kaynaştığı bir ortamda ilahiyat fakültesi camiasının da bu kaynaşmaya katkı vermesi amacıyla yola çıktık. Akademisyenlik masa başında yapılması gereken bir iş değildir."

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.