banner

Üniversite sertifikalı işaret dili eğitimi başlıyor




Toplam 72 saat sürecek eğitimle sertifikalı işaret dili kursu 21 Ekim’de başlıyor

işaret dili kursuİstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kariyer İşbirliği ile Temel İşaret Dili Eğitimi 21 Ekim’de başlıyor.

İşitme Engellilerle iletişim kolaylığı sağlamak amacıyla hazırlanan program, TRT İşitme Engelliler Haber Bülteni Eski Spikeri, Tercüman ve Eğitmen Nermin Merdanoğlu’nun anlatımıyla interaktif şekilde katılımcılarla gerçekleştirilecek. Eğitimler, İstanbul Aydın Üniversitesi Bakırköy Yerleşkesinde 21 Ekim 2013 tarihinde başlıyor. Hafta içi üç gün yapılacak eğitimler toplamda 72 saat sürecek ve Temel İşaret Dili eğitim programı sonunda başarı elde eden katılımcılar sertifikaların sahibi olacaklar.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.