banner

Apple, Türkiye’deki ilk mağazasını 5 Nisan’da açıyor




Apple’dan beklenen haber geldi. Türkiye’nin ilk Apple Mağazası İstanbul Zorlu Center’da 5 Nisan’da açılıyor.

Eğitimtercihi- Türkiye’nin ilk Apple Store’u Zorlu Center’da 5 Nisan’da açılıyor. Apple’ın Türkiye’deki ilk mağazası olacak Apple Store Türkiye 5 Nisan Cumartesi günü saat 10:00’da açılacak. Apple Store Zorlu Center, haftanın her günü gece 22:00’’ye kadar hizmet verecek.

Türkiye 15’inci ülke

APPLE, ürünleri tüm dünyada satılsa da perakendecilikte pek çok klişeyi yerle bir eden Apple Store konseptini sadece 14 ülkeye taşıdı. ABD ve Kanada’nın dışında Amerika kıtalarında başka mağazası yok. Japonya, Çin ve Hong Kong ile Uzakdoğu’da; İngiltere, İtalya, İsviçre, İspanya, Almanya, Fransa, Hollanda, İsveç ile Avrupa’da ve Avustralya’da Apple Store’lar bulunuyor. Toplam mağaza sayısı ise 410. Apple, 171 milyar dolar cirosuyla parmak ısırtıyor.

 

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.