banner

‘Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri’ Oy vermek için TIKLAYIN




Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri sizin oylarınızla sahiplerini buluyor. artı eğitim dergisi ve egitimtercihi.com web sitesi yılın eğitim ödüllerini veriyor. Siz de katılın!

Artı eğitim dergisi ve egitimtercihi.com web sitesi yılın eğitim ödüllerini veriyor.

Artı eğitim dergisi okuyucuları ve egitimtercihi.com web sitesini takip edenlerin oylarıyla belirlenecek olan yılın eğitim ödülleri, eğitimin gelişmesine katkı sağlayan, çalışma ve projeleriyle eğitim sektöründe farklılık yaratan, iyi örnekler ortaya koyan kamu ve özel sektörden kişi, kurum ve derneklerin ödüllendirilerek eğitim dünyasında ve toplumda farkındalık yaratılması ve toplumsal destek sağlanmasını hedefliyor.

Okuyucuların oylarıyla farklı kategorilerde verilecek olan ödüller YILIN EĞİTİMDE BAŞARI ÖDÜLLERİ gecesinde kamuoyuna açıklanacak.

Oylamalar www.egitimtercihi.com web sitesi üzerinden yapılıyor.

Ödül Kategorileri

1.            Yılın Öğretmeni

2.            Yılın Okul Projesi

3.            Yılın Akademisyeni

4.            Yılın Bürokratı

5.            Yılın Kamu Kurumu

6.            Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi

7.            Yılın Eğitim Girişimcisi

8.            Yılın Sivil Toplum Kurumu

9.            Yılın Eğitim Projesi

10.          Yılın Televizyon Programı

11.          Yılın Onur Ödülü

12.          Hayat Boyu Eğitim Ödül

"Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri"ne oy vermek için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.