banner

Reis Gıda, İstanbul Üniversitesi öğrencileri ile buluştu




Reis Gıda, İstanbul Üniversitesi öğrencileri ile buluştu. Öğrenciler ile bir araya gelen Reis Gıda yetkilileri; geleceğin işadamları ve işkadınlarına, gıda sektöründeki kariyer fırsatları hakkında bilgi verdi.

Reis Gıda, 2 ile 3 Nisan tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi’nde düzenlenen Kariyer Şenlikleri’14 de öğrenciler ile buluştu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Kulübü tarafından gerçekleşen Kariyer Şenlikleri'14’de, Reis Gıda’nın aralarında bulunduğu firmalar yer aldı.

Öğrenciler ile bir araya gelen Reis Gıda yetkilileri; geleceğin işadamları ve işkadınlarına, gıda sektöründeki kariyer fırsatları hakkında bilgi verdi. Gıda sektöründe ciddi bir iş ve kariyer fırsatı olduğu kaydedilirken, sektörün yeni girişimlere açık olduğu da belirtildi. Öğrencilerin, gıda sektöründe çalışma imkanlarına dair soruları yanıtlandı.

Kariyer Şenliği boyunca, Reis Gıda standında sunulan eşsiz lezzetler, yoğun beğeni gördü.

Aynı zamanda, Reis Gıda standını ziyaret edenlere; ‘sağlıklı ve dengeli beslenmenin’ önemi hakkında bilgi verilirken; Reis Gıda’nın son 5 yıldır, Kurumsal Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında, okullarda ve üniversitelerde obeziteye karşı sürdürdüğü ‘Abur Cubura Karnımız Tok’ kampanyası anlatıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.