banner

Reis Gıda, Doğuş Üniversitesi’nde ekonomi günlerinde




Reis Gıda, Doğuş Üniversitesi’nde Tarım ekonomisi ve işletmesi hakkında bilgi verdi

Reis Gıda, 2- 3 ve 4 Nisan tarihleri arasında, Doğuş Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Üniversitenin Ekonomi ve İşletme Kulübü tarafından, bu yıl 7.düzenlenen Ekonomi İşletme Günlerine, Reis Gıda’nın aralarında bulunduğu sektörünün lider firmaları katıldı.

Reis Gıda yetkilileri, tarım ekonomisi ve işletmesi hakkındaki bilgi birikimi ve tecrübesini öğrencilere aktardı. Tarımsal üretim kaynaklarından az maliyetle yüksek verim elde edilmesi için yapılması gerekenlerden, tarımsal ürünlerin pazarlanmasına kadar geniş bir çerçevede görüş alışverişinde bulunuldu. 

Aynı zamanda, Reis Gıda ve Kastamonu Üniversitesi’nin üniversite-sanayici işbirliği kapsamında; Taşköprü sarımsağında ilk kez yapılacak bilimsel bir çalışmaya, mart ayında imzaladıkları protokol ile start verdikleri anlatıldı.

Organizasyon boyunca Reis Gıda standında sunulan eşsiz ikramlar, öğrenciler ve katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Reis Gıda yetkilileri katıldıkları tüm toplantılarda, ‘sağlıklı ve dengeli beslenmenin’ önemini her fırsatta dile getirmektedir. Standı ziyaret edenlere, son 5 yıldır Reis Gıda’nın kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında devam eden, obeziteye karşı ‘Abur Cubura Karnımız Tok’ kampanyası hakkında bilgi verildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.