banner

Üniversite ve Meslek Tanıtım Günü etkinliği 27 Nisan’da




ÖZDEBİR, üniversiteye hazırlanan öğrencilerin meslek seçimlerine yardımcı olmak amacıyla üniversite temsilcilerinin de katıldığı 27 Nisan Pazar günü “Üniversite ve Meslek Tanıtım Günü” etkinliği düzenleyecek.

Eğitimtercihi- ÖZDEBİR, üniversite temsilcileriyle üniversiteye hazırlanan adayları Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) öncesi “Üniversite ve Meslek Tanıtım Günü” etkinliğinde bir araya getiriyor. 27 Nisan’da yapılacak “Üniversite ve Meslek Tanıtım Günü” etkinliği üniversiteye hazırlanan öğrencilerin meslek seçimlerine yardımcı olmak amacıyla üniversite temsilcileriyle üniversite adaylarını buluşturacak.

ÖZ-DE-BİR tarafından düzenlenen “Üniversite ve Meslek Tanıtım Günü” 27 Nisan 2014 Pazar günü 09.00-18.30 saatleri arasında “Congresium Ankara - ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı”nda yapılacak. 41 üniversitemizin tanıtım stantları ile katılacağı etkinlikte akademisyenler tarafından gün boyunca meslek tanıtım seminerleri verilecek,  40 bölüm/meslek uzmanları tarafından tanıtılacak.

Etkinlikte, Turgay Polat, Sadık Gültekin, Mehmet Ekinci, Burak Kılanç, Sedat Örsel, Ozan Budak ve gibi eğitim dünyasının önemli isimleri konuşmacı olarak yer alacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.