banner

Eğitim camiası bu gecede bir araya geldi




Eğitim sektörünün lider dergisi artı eğitim, 10. yaşını Adile Sultan Sarayı’nda Eğitimtercihi'nin de katkılarıyla düzenlediği geceyle kutladı. Eğitim sektörünün önde gelen isimleri ve temsilcilerinin katıldığı gecede, ilk kez gerçekleştirilen Yılın Eğitimde Başarı ödülleri de sahiplerini buldu.

Türkiye’de eğitim sektörüne yönelik en uzun süreli yayın olan artı eğitim Dergisi, 10. Yılını Adile Sultan Sarayı’nda düzenlenen muhteşem bir geceyle kutladı. Eğitim dünyasından birçok ismi ve kurumu buluşturan ilk ve tek organizasyon olan gecede, artı eğitim Dergisi okuyucuları ve egitimtercihi.com web sitesini takip edenlerin oylarıyla belirlenen Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri de sahiplerini buldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Ömer Balıbey ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız başta olmak üzere eğitim sektörünün önemli isimlerinin katıldığı gecede, açılış konuşmalarının ardından Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri Töreni gerçekleşti.

CEM KAÇMAZ: EĞİTİM SEKTÖRÜNÜN DESTEĞİYLE BUGÜNLERE GELDİK

artı eğitim Dergisi ve eğitimtercihi.com’un ortaklaşa düzenlediği ödül töreninin açılış konuşmasını artı eğitim Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Cem Kaçmaz yaptı.

Derginin kuruluş öyküsünü ve eğitim sektöründeki önemini anlatan Cem Kaçmaz konuşmasında artı eğitim’in 10. Yılı ile ilgili şunları söyledi: “artı eğitim Dergisi’ni 10 yıl önce kurduğumuzda buradaki isimlerinin hepsi bana eşlik ettiler. Bu sebeple burada bulunan herkese artı eğitim Dergisi olarak çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki buradasınız. Sizleri burada görmek bizleri çok sevindiriyor.

Bir derginin 10 yıl boyunca devam etmesi aslında çok kolay değil. artı eğitim, eğitim dünyasının sesi olmak için yola çıkan bir deri. Bu yolculuğumuzun bugünlere ulaşması ancak eğitim sektörünün sahip çıkmasıyla gerçekleşebilirdi. Gerçekten bu 10 yıllık süreç boyunca sektörün desteğini yakından hissettim. Dolayısıyla bugünlere gelmemizde asıl katkısı olan kişiler sizlersiniz. Biz sadece bir aracılık yaptık ve bu aracılığı da devam ettirmeye çalışıyoruz.”

İlk kez düzenlenen Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri Ödül Töreni ile ilgili konuşmasına devam eden Cem Kaçmaz, eğitim sektörünün bu tür ödül törenlerine ihtiyacı olduğu düşüncesiyle bu projeyi başlattıklarını dile getirerek, bu projenin hayata geçirirken dergide olduğu gibi sektörün desteğini aldıklarını ifade etti.

Ödüller için oylamanın 8 Nisan 2014 tarihinde başladığını ve 56 ilden 16 bin 114 kişinin oy kullandığı bilgisini de veren Kaçmaz, gelecek yıl da Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri’ni vermeye devam edeceklerini söyledi.










ÖMER BALIBEY: ARTI EĞİTİM SEKTÖRE AYNA TUTTU

Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Ömer Balıbey ise eğitim sektörüne ayna tuttuğu için Cem Kaçmaz’a teşekkürlerini ileterek şöyle konuştu: “Sevgili Cem, 10 yıl önce tek başına bu yola çıktı ve bugünlere geldi. Bugün de bu güzel geceyi organize ederek, eğitim sektörünü buluşturdu. Kendisini kutluyorum. Eğitim sektörü çok önemli bir sektör. Ne yazık ki, buna rağmen gündemde yeterince yer bulmuyor. Bu sebeple eğitim camiası olarak, artı eğitim gibi eğitim üzerine yayın yapan tüm yayın mecralarına da sesimizi duyurdukları için çok teşekkür ediyorum.”









MUAMMER YILDIZ: GÜZEL ÇALIŞMALARI BAŞ TACI ETMELİYİZ

Eğitim sektöründe yapılan güzel çalışmaları baş tacı etmenin, onları daha ileriye taşımanın hepimizin görevi olduğunu söyleyen İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, artı eğitim Dergisi’nin nice 10 yıllara ulaşmasını temenni ettiğini dile getirdi.









CEM GÜLAN: EĞİTİM DERGİSİ ÇIKARMAK ÇOK ZOR BİR İŞ

Bir dergi çıkarmanın çok zor bir iş olduğunu söyleyen Türkiye Özel Okullar Birliği Eş Başkanı Cem Gülan, eğitim üzerine bir dergi çıkarmanın ise daha zor bir iş olduğunu ifade ederek, “Bu büyük başarıyı gerçekleştirdiği ve eğitim camiasını böyle bir geceyle bir araya getirdiği için artı eğitim Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Cem Kaçmaz’ı kutluyorum. Ve nice nice 10 yıllar diliyorum” dedi.









FARUK KÖPRÜLÜ: ARTI EĞİTİM İLE BERABER YÜRÜDÜK

ÖZDEBİR Başkanı Faruk Köprülü ise artı eğitim Dergisi’nin kendisini ÖZDEBİR başkanı olarak görev süresiyle yaşıt olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “ÖZDEBİR Başkanlığı’na geldiğim yıl dergi yayın hayatına başladı. Bu yıl başkanlığımın 10 yılını tamamladım. Dolayısıyla beraber büyüdük artı eğitim Dergisi ile. Bir sektörel yayının uzun süreli yayın hayatını devam edebilmesi gerçekten çok zor. Kıymetli Cem kardeşimizi ve ekibini içtenlikle kutluyorum. Nice 10 yılları, bütün eğitim camiasıyla birlikte yaşamayı diliyorum.”









İBRAHİM TAŞEL: ARTI EĞİTİM ZOR GÜNLERİMİZDE HEP YANIMIZDAYDI

TÖDER Başkanı İbrahim Taşel ise konuşmasında şunları söyledi: “Eğitim sektörde dergi çıkarmak çok kolay bir iş değil. Sektörün 10 yıldır sesi olduğu için artı eğitim Dergisi, zor günlerimizde hep yanımızdaydı. Düşüncelerimizi yetkilere iletmemiz noktasında önemli bir aracılık görevi üstlendi. Bu görevi hakkıyla yerine getiren Cem Kaçmaz’a ve ekibine eğitim camiası adına çok teşekkür ediyorum.”

YILIN EĞİTİMDE BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU









Yılın Öğretmeni Ödülü: Hamza Tatar - İnan Onuk Şırnak Çok Programlı Lisesi

Yılın Öğretmeni Ödülü İnan Onuk Şırnak Çok Programlı Lisesi’nin Tarih Öğretmeni Hamza Tatar İnan Onuk’a verildi. Maddi durumu yetersiz olan öğrencilere ücretsiz ders vermesi sebebiyle ödülü almaya hak kazanan Onuk’a ödülü, Rüstem Eyüboğlu verdi. Hamza Tatar, ödül ile ilgili şunları söyledi: “Öncelikle bu organizasyonu düzenleyen artı eğitim Dergisi ve egitimtercihi.com’a teşekkür ediyorum. Öğretmenlik mesleğinin bir vicdan işi olduğuna inanarak bu işe başladım. Çok şükür meyvesini de bugün aldım. Öğretmenliğin de bu yönü çok güzel.”










Yılın Yaşam Boyu Eğitim Ödülü: Dr. Rüstem Eyüboğlu

Ödülünü Ömer Balıbey’in elinden alan Dr. Rüstem Eyüboğlu, “Burada olmaktan çok memnun oldum. Yıllardır eğitime hizmet vermek için çalışıyorum. Dergi kurulduğu zaman Türkiye Özel Okullar Birliği Başkanıydım. artı eğitim’in 10. yıla ulaşması büyük başarı. Nice 10 yıllar diliyorum” dedi.










Yılın Okul Projesi Ödülü: Bahçeşehir Koleji /Gezici Bilim Projesi

Yılın Okul Projesi Ödülü, Gezici Bilim Müzesi projesiyle Bahçeşehir Koleji’nin oldu. Türkiye’de çok önemli bir alanda  sosyal sorumluluk projesini gerçekleştiren Bahçeşehir Koleji, 15 ilde çocukları eğitimle buluşturarak bu ödülü almaya hak kazandı. Ödül Töreninde konuşan Bahçeşehir Koleji Medya İlişkileri Yöneticisi Pelin Aydar, “Bu ödülün sahibi olmak bizleri çok gururlandırdı. Bu sebeple artı eğitim Dergisi ve egitimtercihi.com’a çok teşekkür ediyorum” dedi.









Yılın Eğitim Girişimcisi Ödülü: İbrahim Taşel

Yılın Eğitim Girişimcisi Ödülü’nün sahibi İbrahim Taşel oldu. Ödülünü Dr. Muammer Yıldız’ın elinden alan Taşel, “Bütün katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin dört bir yanını dershanelerle donattık. 217 şubemiz var şu anda. İnşallah bu 217 şubemizi okula dönüştüreceğiz.”










Yılın Kamu Kurumu Ödülü: İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız

Ödülünü Yusuf Tavukçuoğlu’nun elinden alan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, “Bu ödülü İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü olarak, kurumum adına alıyorum. Bizi böyle güzel bir ödüle layık gören bütün katılımcılara çok teşekkür ediyorum” dedi.









Yılın Eğitimci Akademisyeni Ödülü: Prof. Dr. İrfan Erdoğan

Yılın Eğitimci Akademisyeni Ödülü Prof. Dr. İrfan Erdoğan’a verildi. Ödülünü Abbas Güçlü’nün elinden alan İrfan Erdoğan, “artı eğitim Dergisi Eğitimin son 10 yılına tanıklık etti. Bugünde eğitim camiasını bir araya getirerek büyük bir başarıya imza attı. Bu sebeple artı eğitim Dergisi’ne ve bana bu ödülü layık görenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Abbas Güçlü ise ödülü vermeden önce şu konuşmayı yaptı: “Cem, bizim yapamadığımızı yaptı. Eğitim sektörünü bir araya getirdi. Bu sebeple kendisine çok teşekkür ediyorum. Eğitim sektörünün daha sık bir araya gelmesi lazım. Kime sorulsa eğitim sektörü çok önemli der, ancak kimse taşın altına elini koymaz. Bugün bu büyük ölçüde kırıldı. Umarız, bu halka halka büyüyerek eğitim sisteminin tümünü kapsar. O zaman güçlenen sadece artı eğitim değil, sektör olur.”










Yılın Sivil Toplum Kurumu Ödülü: Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği / Yusuf Tavukçuoğlu

Yılın Sivil Toplum Kurumu Ödülü Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği’nin oldu. Ödülü dernek adına alan Yusuf Tavukçuoğlu, “Bu ödülü çalışan bütün arkadaşlarım adına alıyorum” diye konuştu.










Yılın Bürokratı Ödülü: Türkiye Ulusal Ajans Başkanı Bülent Özcan

Yılın Bürokratı Ödülü’nü Türkiye Ulusal Ajans Başkanı Bülent Özcan aldı. Ödülünü TÖDER Yönetim Kurulu Üyesi Talip Emiroğlu’nun elinden alan Özcan şunları söyledi: “Türkiye Ulusal Ajansı yeni bir kurum eğitim camiasında. Som 10 yılda önemli projelere destek sağladı. Bugün Avrupa’da en çok proje başvurusu alan kurumlardan bir tanesi. Tüm çalışma arkadaşlarım adına bu ödülü alıyorum.”










Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü: Baba Beni Okula Gönder / Nilgün Yorgancılar

Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü “Baba Beni Okula Gönder” projesinin oldu. Proje Koordinatörü Nilgün Yorgancılar konuşmasında, “Bu ödülü Baba Beni Okula Gönder ekibi adına alıyorum. Sektörün temsilcilerine her zaman bize destek oldukları için teşekkür ediyorum. artı eğitim Dergisi’nin de 10. yılını kutluyor ve nice 10 yıllar diliyorum.”










Yılın Eğitim Çözümleri Şirketi Ödülü: Intel / Intel Genel Müdür Yardımcısı Yalım Eriştiren

Yılın Eğitim Çözümleri Şirketi Ödülü’nün sahibi Intel oldu. Şirket adına ödülü alan Intel Genel Müdür Yardımcısı Yalım Eriştiren, “Intel Öğretmen programıyla 200 bine yakın öğretmene eğitim verdik. Bunları tek başımıza yapmadık. Eğitim sektörünün destekleriyle bunları başardık. Bu başarımızı daha ileriye götürmek istiyoruz” diye konuştu.










Yılın Eğitim Programı Ödülü: Abbas Güçlü ile Genç Bakış

Gazeteci-Yazar Abbas Güçlü ile beraber ödülü Genç Bakış programının yapımcısı Aslı İlgün ödülü aldı. Aslı İlgün, “Genç Bakış programına Cem Kaçmaz ile beraber başladık. Programımızın bu yıl 12. yılı bitti. 12 yıldır onlarca üniversite ve öğrenciye ulaştık. Bu başarımızda emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. artı eğitim Dergisi’ne nice nice 10 yıllar diliyoruz” dedi.










Yılın Eğitim Yayıncılığı Şirketi Ödülü: Final Yayıncılık / İhsan Özen Final Yayıncılık Yönetim Kurulu Başkanı

Ödülü TÖDER Yönetim Kurulu Üyesi Ali Akdoğan’ın elinden alan Final Yayıncılık Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Özen, “Faaliyetlerine başladığımız 1986 yılından beridir kesintisiz bir şekilde eğitim hayatımızı sürdürüyoruz. Eğitimde fırsat eşitliği tam anlamda gerçekleştiren bir yayın oldu Final. Bugün Türkiye’nin dört bir yanına hizmet veren on binlerce arkadaşım adına bu ödülü alıyorum. Bizim gibi eğitime hizmet veren artı eğitim Dergisi’nin 10. yılını kutluyorum” diye konuştu.

10.YIL SINIRLARI AŞAN EĞİTİM ÖZEL ÖDÜLLERİ

T-BMA Doğa Koleji Uğur Gazanker Doğa Koleji CEO'su

Eğitim sektöründe inovatif çalışmalarıyla dikkat çeken Doğa Koleji t-MBA modeliyle uluslararası başarılara imza attı.

BAU İnternational - Enver Yücel / Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı

Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Enver Yücel adına ödülü Prof. Dr. Şenay Yalçın aldı

Bilfen Filarmoni Orkestrası Bilfen Eğitim Kurumları – Ayça Vural

Bilfen Eğitim Kurumları bünyesinde kurulan orkestra Pekin, Berlin gibi şehirlerde konserler vererek Türk kültürünün tanınmasına katkı sağladı.

Study in Turkey Dr. Mustafa Aydın DEİK Eğitim Ekonomisi İş Konseyi Başkanı – İrem Arman

DEİK Eğitim Ekonomisi İş Konseyi Başkanı Dr. Mustafa Aydın adına ödülü İletişim Koordinatörü İrem Arman aldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.