banner

‘Genç Kaşifler Treni Projesi’ başvuru sonuçları belli oldu




Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği "Genç Kaşifler Treni Projesi" için yapılan başvuruların sonuçları açıklandı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, geçmişte Osmanlı İmparatorluğu'nun himayesinde bulunan 9 ülkeye 22 Ağustos-3 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek ziyarete katılacak erkek "Genç Kaşifler" belirlendi.

Erkek katılımcılar, genckasifler.gsb.gov.tr adresinden başvuru sonuçlarını sorgulayabilecek.

Asıl listeye girenlerin, nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, 4 adet biyometrik fotoğraf ve varsa yeşil pasaportlarıyla 18 Ağustos Pazartesi günü saat 09.00'da Bakanlık Toplantı Salonu'nda hazır bulunmaları gerekiyor.

"Genç Kaşifler", belirlenen rota kapsamında Romanya'nın başkenti Bükreş, Macaristan'ın başkenti Budapeşte, Avusturya'nın başkenti Viyana, Hırvatistan'ın başkenti Zagreb, Bosna-Hersek'in başkenti Saraybosna, Sırbistan'ın başkenti Belgrad, Makedonya'nın başkenti Üsküp, Kosova'nın başkenti Priştine ile Yunanistan'ın Selanik kentini ziyaret edecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.