banner

ABD’nin en iyi müzik okulunda burslu okuma fırsatı




ABD'nin New York kentinde bulunan The Collective School of Music, bu yıl ilk kez İzmir'de düzenlenecek seçmeler sonunda bir öğrenciye tam, 15 öğrenciye kısmi burs verecek

The Collective School of MusicABD'nin New York kentinde bulunan The Collective School of Music'in, bu yıl ilk kez İzmir'de düzenlenecek seçmeler sonunda bir öğrenciye tam, 15 öğrenciye kısmi burs vereceği bildirildi.

İzmir Kültür Sanat Eğitim Vakfının (İKSEV) açıklamasında, dünyanın en iyi müzik okullarından biri kabul edilen The Collective School of Music'in, bu yıl ilk kez genç Türk müzisyenlerine burs olanağı sunacağı belirtildi.

İKSEV'de 11-13 Ekim'de gerçekleştirilecek sınavlar sonucunda, bir kişiye tam burs, 15 kişiye de kısmi burs verileceğinin kaydedildiği açıklamada, vokal, piyano, klavye, basgitar ve davul kategorilerinde düzenlenecek elemelere katılmak isteyenlerin, sınav sabahına kadar "www.bit.do/thecollectiveturkiye" adresinden başvuru yapabileceği bildirildi.

Açıklamada, 1977’de New York’ta kurulan The Collective School of Music'in, günümüze kadar aralarında Billy Martin, Anton Fig, Shawn Pelton, Zach Danziger, Wil Calhoun, Tal Wilkenfeld ve Chris Coleman gibi isimlerin bulunduğu pek çok başarılı müzisyeni, dünya müziğine kazandırdığı belirtildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.