banner

33.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı (TÜYAP) ne zaman başlıyor




2014 TÜYAP kitap fuarı ne zaman açılacak? TÜYAP 33.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı hangi tarihler arasında yapılacak? 33.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı onur konuğu ve yazarı kim? TÜYAP kitap fuarı davetiyeleri nasıl ve nereden temin edilebilecek? İşte TÜYAP 33.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ve program listesi;

33.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı bu yıl 8-16 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenecek. TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile gerçekleştirilecek fuar İstanbul Büyükçekmece’deki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak.

8-11 Kasım 2014 tarihleri arasında yapılacak İstanbul Kitap Fuarı’nın bu yılki Onur Konuğu Macararistan. Fuarda Mottosunun Nazım Hikmet’e referansla “Bir Bahçe’den Bir Bahçe’ye” olduğu Macaristan Onur Konukluğu kapsamında Macar edebiyatının güncel ve klasik örneklerine yer verilecek etkinlikler düzenlenecek.

Modern Macar edebiyatının önde gelen yazarlarının konuk olacağı fuarda bir sergi, müzik ve Macar mutfağını Türkiye’den okurlarla buluşturmaya yönelik performans ve söyleşiler gerçekleştirilecek.

İşte 33. TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın onur yazarı

Kitap Fuarları Danışma Kurulu tarafından alınan kararla sinema eleştirmeni Atilla Dorsay 33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın “Onur Yazarı” olarak belirlendi. Fuar süresince Atilla Dorsay’ın da katılımıyla paneller ve etkinlikler düzenlenecek. TÜYAP tarafından Onur Yazarı Atilla Dorsay‘ın yaşamı, çalışmaları ve eserlerinden seçmelerin olduğu bir kitap ve bir sergi de kitapseverlerin beğenisine sunulacak.

Bu yılki kitap fuarının teması “Sinemamızın 100 Yılı”

Bu yıl Fuar’ın teması ise “Sinemamızın 100 Yılı” olarak belirlendi. İstanbul Kitap Fuarı tema çerçevesinde yurt dışından çok değerli yazarları konuk edecek.

33. İstanbul Kitap Fuarı, 24. İstanbul Sanat Fuarı-ARTİST 2014 ile eş zamanlı gerçekleştirilecek.

T: 0212-867 11 00/1256   F: 0212-886 67 64 Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Çağdaş D. Güler

Kültür Fuarları Kurumsal İletişim Sorumlusu

Tel:0212 867 1256  F:0212 886 6764  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

www.istanbulkitapfuari.com, www.twitter.com/kitapfuari, www.facebook.com/istanbulkitapfuari, www.instagram.com/kitapfuari

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.