banner

Uluslararası Yükseköğretimde Kalite Konferansı (ICQH) 3-5 Aralık tarihlerinde




Uluslararası Yükseköğretimde Kalite Konferansı (ICQH 2014) 3-5 Aralık tarihlerinde Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek

Sakarya Üniversitesi, , 3-5 Aralık 2014 tarihleri Uluslararası Yükseköğretimde Kalite Konferansı (ICQH, 2014) düzenleyecek.

Sakarya Üniversitesi, 3-5 Aralık 2014 tarihleri arasında Uluslararası Yükseköğretimde Kalite Konferansı (ICQH, 2014) düzenleyecek. Konferans, dünyanın her yerinden uzmanlara, araştırmacılara, bilim adamlarına yükseköğretimde kalite güvencesinin her alanına yönelik araştırmalarını, fikirlerini ve uygulamalarını gösterme fırsatı sunacak.

Üniversite Rektörlüğü’nden şu açıklama yapıldı;

Uzaktan eğitim ve kalite güvencesi gittikçe önem kazanan konular haline geldi. Yükseköğretimde kalite dünya çapında büyük bir önem kazandı. Farklı alanlarda programlar içeren fazla sayıda yükseköğretim kurumu sahada yer aldıkça, profesyonel (mesleki) akreditasyon daha da önemli hale geldi.

Ayrıca, evrensel bir bakış açısıyla yükseköğretimde kalitenin geleceğe yönelik vizyonu hakkında fikirlerini paylaşma imkanı sağlamaktadır. Bunlara dayanarak, söz konusu Konferansın amacı bilim adamları ve araştırmacılara eğitimde kaliteye yönelik artan evrensel ilgi hakkında farklı düşünceleri paylaşabilecekleri bir platform sunmaktır.

Konferans ile ilgili detaylı bilgilere www.icqh.net internet sitesinden ulaşabilmekte olup, Konferans dünyanın farklı yerlerinden gelen davetli konuşmacıların sunumlarından ve kalite güvence teorileri ve uygulamalarını içeren ve yükseköğretimde kaliteyi araştırmayı amaçlayan yöntemlere yönelik bildirilerden oluşmaktadır.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.