banner

44. Orhan Kemal Roman Armağanı için başvurular başladı




44. Orhan Kemal Roman Armağanı için başvurular başladı. Armağan sahibinin 2015 yılının mayıs ayında yapılacak seçici kurul toplantısında belirleneceği ifade edildi

"44. Orhan Kemal Roman Armağanı"na katılım süresi başladı.

Orhan Kemal Roman Armağanı Sekreterliğinden yapılan açıklamada, başvuruların "Orhan Kemal Roman Armağanı Yönetmeliği"ne uygun yapılması istendi.

Armağan için katılım süresinin 10 Ocak 2015'de biteceği belirtilen açıklamada, ilgili yönetmeliğin "www.orhankemal.org" adresinden incelenebileceği kaydedildi.

Açıklamada, armağanın seçiciler kurulunun "Nazım K. Öğütçü, İnci Aral, Turhan Günay, Ahmet Telli, M. Nuri Gültekin, Erendiz Atasü ve  Çimen Günay Erkol"dan oluştuğu ve 43. Orhan Kemal Roman Armağanı'nı "Çıplak ve Yalnız" yapıtıyla Hamdi Koç'un kazandığı aktarıldı.

Armağan sahibinin 2015 yılının mayıs ayında yapılacak seçici kurul toplantısında belirleneceği ifade edilirken, kazanan yazara ödülün 2 Haziran 2015'te yapılacak "Orhan Kemal'i Anma Günü"nde verileceği aktarıldı.

Açıklamada, katılmak isteyen yayınevlerinin, "Orhan Kemal Roman Armağanı Genel Sekreterliği"ne bir katılım yazısı ekinde, ilgili yazarlarının 10 kitabını göndermeleri gerektiği belirtildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.