banner

Gershwin Quartet 25 Kasım’da İstanbul’da




Rus yaylı çalgılar okulunun temsilcilerinden Michel Gershwin, Nathalia Raithel, Juri Gilbo ve Kira Kraftzoff’dan oluşan Gershwın Quartet 25 Kasım'da İstanbul’da konser verecek.

Rus yaylı çalgılar okulunun temsilcilerinden Michel Gershwin, Nathalia Raithel, Juri Gilbo ve Kira Kraftzoff’dan oluşan GERSHWIN QUARTET 25 Kasım'da İKÜ Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde İstanbullu sanatseverlerle buluşuyor.

1990 yılından bu yana performanslarını birlikte sürdüren GERSHWIN QUARTET’in dört müzisyeni Michel Gershwin (Keman), Nathalia Raithel (Keman), Juri Gilbo (Viyola) ve Kira Kraftzoff (Viyolonsel) belirli bir stil, çağ veya besteciyle kendilerini sınırlamadan Rus yaylı çalgılar okulunu temsil ediyorlar.

Çeşitli uluslararası yarışmalardan ödüllerle dönen dörtlünün bu başarısı, entelektüel bakışları, imkânsız sanılan teknik engelleri kolaylıkla aşmaları ve yüksek duygusal düzeyde çalışmalarıyla gerçekleşti.

GERSHWIN QUARTET 25 Kasım'da İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’ndeki konserinde, yalnız yaylı dörtlü olarak, kendi repertuvarlarından seçtikleri popüler eserleri sunacak.

Konser: GERSHWIN QUARTET

Tarih: 25 Kasım 2014 / Saat: 19.00

Ayrıntılı Bilgi: Aslıhan Sönmez Medya İlişkileri Uzmanı

(0530) 400 2804 / Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.