banner

Trabzonspor'dan öğretmenlere ücretsiz maç




Trabzonspor Kulübü Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda 27 Kasım Perşembe günü sahalarında Ukrayna'nın Metalist Kharkiv ile oynayacakları maçı tüm öğretmenlerin ücretsiz izleyeceğini bildirdi.

Sadıklar, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, öğretmenlerin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşılmasında ve toplumun eğitilerek geleceğe hazırlanmasında kutsal bir rol üstlendiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Mesleklerin içerisinde en kutsal ve insanlık için hayati önem taşıyanı hiç şüphesizdir ki öğretmenliktir. 24 Kasım’da Öğretmenler Günü'nü kutladığımız bu hafta içerisinde oynayacağımız Metalist Kharkiv maçı öncesi değerli öğretmenlerimize yönetim kurulu olarak bir jest yapmayı kararlaştırdık.”

Öğretmenler için yarın stadyumda özel bir bilet gişesi açılacağını kaydeden Sadıklar, “Değerli öğretmenlerimiz yarın 13.00’ten itibaren öğretmen kimlik kartları ve fotokopisiyle gişeye başvurarak kapalı tribün biletini alabilir ve maçı izleyebilir. Öğretmenlerimizin bir kez daha 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, aydınlık yarınlar için her birine sağlıklı, mutlu ve başarılı günler dileriz" ifadelerini kullandı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.