banner

Okul Trendi’nin katalog çekiminde rengarenk tasarımlar göz doldurdu




Okul kıyafeti sektörüne yepyeni bir tarz getiren ve “okulda moda” kavramını zihinlere yerleştiren Okul Trendi, katalog çekimlerini Adana’da yaptı. Katalog çekimlerinde rahat, kaliteli, cıvıl cıvıl ama okulların kurumsal kimliğini de hissettirecek, öğrencilerin okul dışında dahi giymek isteyeceği rengarenk tasarımlar göz doldurdu.

Adana Tarihi Kız Lisesi’nde 2 gün süren katalog çekimlerinde, Okul Trendi’nin enerjisini hissettirecek genç modeller objektif karşısına geçti. Fotoğrafçı Selda Dölekoğlu yönetiminde gerçekleştirilen katalog çekimleri bir hayli renkli geçti ve Okul Trendi’nin yeni sezona çok iddialı bir şekilde gireceğinin habercisi oldu.

Tasarım konusunda öğrencilerin fikirlerine özel önem veren Okul Trendi, en kaliteli kumaşları, en iyi baskı teknolojilerini ve en özel nakış yöntemlerini kullanıyor. Özenle hazırlanan ürünler, şık ambalajlarla birleşince ortaya mükemmel bir marka değeri çıkıyor. Okul Trendi, hazırladığı koleksiyonu okul içerisinde bir mağaza konseptine çevirip satış ve satış sonrası hizmet konusunda da profesyonel destek veriyor, dolayısıyla okullara yeni bir gelir kapısı açılıyor.

ÖZEL ÜRÜNLERLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR DA YAPIYOR

Çözüm ortağı olduğu okullardan her yılın başında akademik takvimleriyle birlikte yıllık faaliyet planlarını alan Okul Trendi, bu planlama doğrultusunda öne çıkabilecek özel ürünlerle ilgili çalışmalar da yapıyor. Bayramlarda, kutlamalarda, törenlerde, sosyal aktivitelerde öğrencilerin, öğretmenlerin ya da yöneticilerin kurumsal kimliğini yansıtacak ürünleri en doğru zamanda temin etmesine olanak sağlıyor. Diğer bir deyişle Okul Trendi’nin hizmet verdiği okullar “Kapadokya gezisinde ne giysek?”, “Mezuniyet tişörtlerimiz nasıl olmalı?”, “Basketbol takımı eşofman için hangi rengi seçmeli?” gibi sorularla vakit kaybetmiyor, anında çözümle karşılaşıyor.

OKULLARIN İMDADINA YETİŞTİ

Günümüzün modern eğitim kurumlarına yakışmayan demode okul kıyafetlerinin yerine alternatif tasarımlar arayan okulların imdadına yetişen Okul Trendi, tasarladığı t-shirt, sweatshirt ve kapüşonlu çeşitleri başta olmak üzere eşofman altı, şort, etek, pantolon, yelek, mont, çanta, cüzdan, atkı, kupa bardak ve anahtarlık gibi ürünlerle adeta okula özel bir moda koleksiyonu oluşturuyor. Çağı yakalamak isteyen, sürekli yenilik peşinde koşan ve rekabette geri kalmamak için gayret eden kurumların okul kıyafeti konusundaki ilk tercihi bundan sonra sadece Okul Trendi olacak gibi görünüyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.