banner

100. Yıl Darülbedayi Okulu tiyatro bölümü öğrenci alacak




100. Yıl Darülbedayi Okulu tiyatro bölümü yetenek sınavı ile öğrenci alacak. Başvurular 22 Aralık 2014-10 Ocak 2015 tarihlerinde Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'ne yapabilecek.

Şehir Tiyatroları, tiyatro sanatının farklı alanlarında çeşitli çalışmalar yürütmüş sanatçılarla katılımcıları bir araya getirecek "100. Yıl Darülbedayi Okulu"nda eğitim görmek isteyen öğrenciler arıyor.

Şehir Tiyatroları'ndan yapılan açıklamaya göre, hazırlıkları tamamlanan ve eğitim vermeye uygun hale getirilen Kerem Yılmazer Sahnesi'nde eğitim vermeye başlayacak okul için sınavla öğrenci alınacak.

Kurulduğu günden bugüne bünyesindeki kurs ve okullarla yeni oyuncu, yazar, tasarımcı yetiştirmeyi hedefleyen Şehir Tiyatroları'nca hayata geçirilen "100. Yıl Darülbedayi Okulu"nda, alanında deneyimli eğitimciler, oyunculuk, ses, nefes, dramaturji ve tiyatro tarihi gibi pek çok branşta eğitim verecek.

Dört ay sürecek eğitimin sonunda öğrencilere katılımcı belgesi verilecek.

Gençler (16-18 yaş) ve yetişkinler (18-35 yaş) olmak üzere iki gruptan seçilecek katılımcıları belirlemek için 15 Ocak'ta yapılacak sınava adayların, tercih ettikleri bilinen bir tiradla katılması gerekiyor.

Adaylar, başvurularını kendilerini anlatan bir özgeçmişle 22 Aralık 2014-10 Ocak 2015 tarihlerinde Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'ne yapabilecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.