banner

Beşgen Mobilya Öğrencilerin hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor




BEŞGEN Ofis ve Eğitim Mobilyaları tasarım odaklı ürünlerinde kullanım kolaylığı, estetik, konfor ve kaliteyi ekonomik bir şekilde kullanıcılarına sunuyor. Bu vizyon doğrultusunda öğrenciyi merkeze alarak tasarladığı ürünlerinde öğrencilerin hayatlarını kolaylaştırmayı ve bulundukları ortamdan keyif almalarını hedefliyor.

BEŞGEN Ofis ve Eğitim Mobilyaları yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği önemli projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle eğitim mobilyaları alanında yer alan geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine farklı çözümler sunuyor.

Ana hedefi, müşterilerine geniş ürün yelpazesiyle sınırsız alternatifler sunarak güçlü bir çözüm ortağı olmak olan BEŞERLER GRUP, BEŞGEN markasıyla, Ofis ve Eğitim alanlarının verimliliğini arttıracak konfor çözümlerini, ergonomik, fonksiyonel, teknolojik ve çevreci ürünlerle destekliyor, çalışma alanlarının enerjisine katkı sağlıyor. Bunun için de kapsamlı bir Ar-Ge çalışması yapıyor ve tasarımda fonksiyonellik ve estetiğe önem veriyor.

SAĞLAMLIĞI İLE TANINIYOR

Ürün çeşitliliği ve kalitesi anlamında Türkiye’deki birçok tedarikçiden ayrışan bir yapısı olan BEŞGEN Mobilya’nın ürünleri, pazarda genellikle sağlamlığı ve kalitesi ile tanınıyor. Son yıllardaki Ar-Ge çalışmaları ile bu özellikleri pekiştirmekle kalmayıp, pazara ekonomik ve tasarım odaklı ürünler de sunmaya başlayan BEŞGEN, Eğitim ve Laboratuvar alanında Avrupa’daki tedarikçilerle yarışacak seviyeye geldi. Bu durum doğal olarak BEŞGEN’in, iç piyasada tercih edilebilirliğini arttırıyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.