banner

Milli Eğitim Bakanı Avcı, Mukaddes Miras sergisini açtı




Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Türkiye'nin en büyük Mushaf-ı Şerif sergisi "Mukaddes Miras"ın açılışı için geldiği Eskişehir'de, çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Bakan Avcı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Eskişehir Valiliği, Türk Dünyası Vakfı ile İslam Kültür ve Sanat Platformu tarafından ETİ Arkeoloji Müzesi'nde düzenlenen serginin açılış töreninin ardından Süleyman Çakır Lisesi, Eskişehir Stadyumu ve Bilim, Sanat ve Kültür Merkezi'nin inşaat alanını gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra Avcı, bir süre önce bel fıtığı ameliyatı olan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i evinde ziyaret etti. Ziyaret basına kapalı gerçekleştirildi.

Ziyaretlerin ardından Eskişehir Valiliğine giden Avcı, kendisini ziyarete gelen "O Ses Türkiye" yarışmacılarından Osman Vahit Özdal ile görüştü.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.