banner

Üniversiteler arası enerji verimliliği proje yarışması başlıyor




Enerji Verimliliği Derneği, üniversiteler arası enerji verimliliği proje yarışması düzenliyor. Son başvuru tarihi 31 Mart 2015.

Enerjinin etkin ve verimli kullanılabilmesi için farkındalık oluşturmak amacıyla tüm Türkiye’de etkin projeler geliştiren Enerji Verimliliği Derneği’nin çalışmaları devam ediyor. Derneğin Denizli Şubesi, Türkiye genelindeki tüm üniversite öğrencilerine yönelik olarak ödüllü bir yarışma başlatıyor.

Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi’nin üniversite öğrencileri arasında düzenlediği ve  enerji verimliliği konusunda bilinç oluşturmak ve bu bilinci oluştururken gençlerin eğlenceli bir şekilde bu konu hakkında düşünmelerini sağlamak amacı taşıyan yarışma, 3 kategoriden oluşuyor.

Enerji Verimliliği konulu endüstriyel tasarım

Enerji Verimliliği konulu kısa film- reklam

Enerji Verimliliği konulu şarkı

Her kategori için verilecek ödüller;

Birinci olan gruba 20 bin TL para ödülü

İkinci olan gruba Enerji Verimliliği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesinden Referans Mektubu(gruptaki tüm öğrenciler için)

Üçüncü olan gruba, Enerji Verimliliği Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi’nin iş yerinde staj imkânı(gruptaki tüm öğrenciler için)

Yarışmaya son katılım tarihi 31 Mart 2015.

Başvuru detayları için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.