banner

“Eğitimde Başarı Ödülleri” oylaması devam ediyor




“2015 Eğitimde Başarı Ödülleri” oylaması başladı

Geçtiğimiz yıl, birincisi düzenlenen artı eğitim Dergisi ve Eğitimtercihi’nin birlikte gerçekleştirdiği “Eğitimde Başarı Ödülleri”nin ikincisi için oy verme işlemi başladı. 13 anketten oluşan "2015 Yılı Eğitimde Başarı Ödülleri" Eğitim Dünyasının "En Başarılı" isimlerini sizlerin oyları ile belirliyor.

Artı eğitim dergisi okuyucuları ve egitimtercihi.com web sitesini takip edenlerin oylarıyla belirlenecek olan yılın eğitim ödülleri, eğitimin gelişmesine katkı sağlayan, çalışma ve projeleriyle eğitim sektöründe farklılık yaratan, iyi örnekler ortaya koyan kamu ve özel sektörden kişi, kurum ve derneklerin ödüllendirilerek eğitim dünyasında ve toplumda farkındalık yaratılması ve toplumsal destek sağlanmasını hedefliyor.

Okuyucuların oylarıyla farklı kategorilerde verilecek olan ödüller YILIN EĞİTİMDE BAŞARI ÖDÜLLERİ gecesinde kamuoyuna açıklanacak.

Oy vermek için Tıklayın





YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.