banner

2. Eğitim Teknolojileri Konferansı başlıyor




Türkiye Özel Okullar Birliği’nin düzenlediği II. Eğitim Teknolojileri Konferansı, 21 Mart 2015 tarihinde Beykent Üniversitesi Maslak Kampüsünde gerçekleştirilecek.

Türkiye Özel Okullar Birliği’nin düzenlediği II. Eğitim Teknolojileri Konferansı, 21 Mart 2015 tarihinde Beykent Üniversitesi Maslak Kampüsünde gerçekleştirilecek. Çok sayıda eğitimci 21. yüzyıl eğitim teknolojilerini yakından incelemek için bir araya gelecek.

Türkiye Özel Okullar Birliği Başkan Yardımcısı Nurullah Dal, Türkiye Özel Okullar Birliği IT Komisyonu tarafından organize edilen Eğitim Teknolojileri Konferansı ile Amerika’da düzenlenen ISTE Konferansı ve İngiltere’deki BETT Show’un Türkiye’de bir örneğini gerçekleştirmeyi ve konferansın yıllar içinde giderek güçlenen büyük bir organizasyon haline gelmesini hedeflediklerini belirtti. Eğitim Teknolojileri Konferansı; eğitimde teknoloji kullanımına yönelik iyi örneklerin paylaşılmasını, eğitim teknolojilerini derslerinde kullanmak isteyen öğretmenlerin farklı projeleri inceleyebilmelerini ve meslektaşları ile paylaşımda bulunabilecekleri bir platform oluşturmayı amaçlıyor.

Konferansa geçtiğimiz yıl 2000’e yakın eğitimci katıldı

İlki geçtiğimiz yıl Türkiye’nin farklı illerinden resmi ve özel okullardan 1.800’ü aşkın katılımcıyla gerçekleşen konferansta; okul sahipleri, idareciler, akademisyenler, yöneticiler, karar vericiler ve öğretmenler yer aldı. Katılımcılar konferans alanındaki stantlarda eğitim teknolojileri alanında hizmet veren birçok firma ve okulla bir araya gelme fırsatı buldu. Konferansta gün boyu ana salonda yapılan oturumların yanı sıra katılımcılar paralel oturumlarda konuk konuşmacıları ve katılımcılar tarafından gerçekleştirilen 180’i aşkın sunumu izledi.

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.