banner

Türkiye’nin önemli üniversiteleri Mardin’de




Mardin Üniversite Tercih Günleri, 06-07 Nisan 2015 tarihlerinde Hilton Garden Inn Mardin’de gerçekleştirilecek.

Mardin Üniversite Tercih Günleri, 06-07 Nisan 2015 tarihlerinde Hilton Garden Inn Mardin’de gerçekleştirilecek. 2 gün boyunca sürecek etkinlik 10:00 /16: 00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen etkinliğe Türkiye genelinden 24 üniversite katılıyor. Ziyaretçiler üniversitelerin yetkililerle yüz yüze görüşmeler yapabilecek. Ayrıca etkinlik süresince eğitim uzmanları tarafından 12. Sınıf Üniversite Adayı öğrencilerine yönelik bilgilendirici seminerler verilecek.

Verilecek seminerler ve içerikleri:

YGS-LYS Sınav Sistemi ve Başarı Yolları / Uzman Psikolojik Danışman Ece Tözeniş

21. YY’da Üniversite ve Meslek Seçimi  /  Kariyer Koçu Tümay Öztürk

Üniversite Yolunda  Doğru Tercih /  Eğitim Uzmanı  Emrullah Alabalık

Motivasyon ve Sınav Stresinden Kurtulma  /  Uzman Psikolog  Çağlar Ercen

Mardin ve çevre illerdeki öğrenci, eğitimci ve velilerin ilgisinin beklendiği etkinlik 6, 7 Nisan tarihlerinde  10:00 ve 16 : 00 saatleri arasında Hilton Garden Inn Mardin’de ziyaret edilebilecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.