banner

Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri başvuruları başlıyor




Milli Eğitim Bakanlığının "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" için başvurular, 27 Nisan-12 Mayıs'ta yapılacak.

Bakanlığın, internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2012'den bu yana yenilikçi uygulamaların eğitim sistemine kazandırılması, öğrenci ve öğretmenlere daha iyi eğitim ve öğretim imkanlarının sunulması amacıyla yürütülen başarılı çalışmalara "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" veriliyor.

Bu yıl üçüncüsü verilecek olan "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" başvuruları, 27 Nisan-12 Mayıs'ta "www.meb.gov.tr" üzerinden elektronik ortamda yapılacak.

Ödüller için öğretim yöntem ve teknikleri, sanatsal, kültürel, sportif ve çevreci faaliyetler, okul idaresinin geliştirilmesi, eğitim öğretime erişim ve yönlendirme ve serbest kategorilerinde başvurular alınacak.

Ödüller için farklı çalışmalarla başarı gösteren öğretmen, yönetici ve öğrenciler (lise ve üstü) ile gerçek ve tüzel kişiler başvurabilecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.