banner

II. Üniversite ve Meslek Tanıtım Günü 26 Nisan'da




ÖZ-DE-BİR II. Üniversite ve Meslek Tanıtım Günü, 26 Nisan 2015 Pazar günü, “Congresium Ankara - ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı”nda yapılacak. 

uniÖZ-DE-BİR II. ÜNİVERSİTE VE MESLEK TANITIM GÜNÜ Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizin meslek ve üniversite seçimlerine destek olmak, üniversitelerimizin kendilerini tanıtmalarına fırsat vermek amacıyla düzenlediğimiz ÖZ-DE-BİR II. Üniversite ve Meslek Tanıtım Günü, 26 Nisan 2015 Pazar günü, “Congresium Ankara - ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı”nda yapılacaktır.

Saat 09.15’te ücretsiz olarak ziyaretçilere kapılarını açacak Etkinlikte; 10 Devlet Üniversitesi ve 34 Vakıf Üniversitesi, 43 stantta kendilerini tanırken Üniversitelerimizi temsilen alanında uzman 13 eğitimcimiz, Saat 10.20 de başlayacak 2 salondaki eş zamanlı oturumlarda 13 konferans/söyleşiyle Üniversiteye hazırlanan gençlerimize, ana-babalara, öğretmen ve yöneticilerimize seslenecekler.

Genel Hedef Kitleye Yönelik olarak;

LYS'de Konuları Etkili Akılda Tutma Yolları ve Motivasyon (Süleyman BELEDİOĞLU),

Motivasyon, Sınav Sistemi ve Sınav Kaygısından Kurtulma Yöntemleri (Sadık GÜLTEKİN),

Kariyer Planlama (Mehmet EKİNCİ), Mesleki Yönlendirme ve Tercih Süreci ( Prof. Dr. Korkut ERSOY),

Geleceğin İş Alanları (İhsan HEKİMOĞLU) başlıklı sunumların yanı sıra iki ayrı oturumda Sınav Kaygısı ve Motivasyon (Klinik Psikolog Merve YAVUZ) (Cihan KUZGUN) konusu işlenecektir.

Ayrıca; Yrd. Doç. Dr. Şamil ERDOĞAN: “Yükseköğrenimde Uluslararası Fırsatlar”, Ece METİN: “ Tıp Eğitiminde Simülasyona Dayalı Eğitim: Robot Hastalar”, Aysun SEYRAN: “Y ve Z Kuşağı İçin Yeni Bir Yükseköğretim Öğrenme Modeli”, Ceren GENÇ: “Erasmus Öğrenci Hareketliliği ile Yurtdışı Deneyimi” başlıklı sunumlarını yaparken Emekli Amiral İbrahim AKIN ve Yrd. Doç. Dr. Aykut Arslan: “Üniversitelerdeki Denizcilik Programlarının Tanıtımı”nı yapacaklar; “Neden Bir Sağlık Üniversitesi?” sorusu, Prof. Dr. Ahmet BELCE’nin sunumunda yanıt bulacaktır. 10 ayrı salonda 92 oturumun düzenlendiği Etkinlikte verilecek Konferans ve söyleşilerin yanı sıra üniversitelerimiz temsilcileri 79 oturumda 44 Bölüm/meslek tanıtımı yapacaklardır. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.